marți, 23 septembrie 2014

Cei şapte ani de-acasă

Tot "răsfoind" cu tastele pe internet, ia uitaţi-vă şi dumneavoastră peste ce-am dat:

http://www.coresi.net/CeiSapteAniDeAcasa_eBook_EditiaDigitalaGratuita_ISBN-978-973-137-128-3-.pdf

Editura Coresi, prin varful penitei de aur a autoarei - doamna Michiela Poenaru - ne face un dar nesperat si exceptional, prin valoare şi utilitate:

Din "Colecţia Cunoştinţe Practice"

 - "Cei şapte ani de acasă"

 un Cod electronic al Bunelor Maniere pentru Copii,,,

Lucrarea are 96 de pagini (cap/coadă), condensate, scrise scurtşi la obiect, simplu şi pe ânţelesul tuturor, ornamentată cu desene semnificative şi atractive pentru cei mici, armonioase şi plăcute ochiului pentru cei mari.

 Accesând link-ul puteti descărca preţioasa lucrare în format electronic şi s-o puneţi în aplicare împreună cu mai tinerii dumneavoastră învăţăcei.

 Mult succes!

* Puteți prelua și transmite textul de față cu rugămintea de a preciza sursa și autorul. Vă mulțumesc pentru interes și înțelegere! Cu stimă - Remus Constantin Raclău * Dacă vreți să fiți informat în timp util atunci când apar postări noi pe acest blog, completați adresa dvs de e-mail în dreapta sus, în ferestruica ”Urmărește prin e-mail” și apoi dați click pe ”Submit”. Nimeni nu va vedea adresa dvs, ea fiind utilă doar robotului de pe Blogger, care va trimite automat o înștiințare pe adresa dvs de e-mail ori de câte ori apar postări noi. - Dacă credeți că merită, recomandați această lectură și prietenilor dumneavoastră, după binecunoscutul model: "CITEŞTE şi DĂ-L MAI DEPARTE"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu