miercuri, 8 octombrie 2014

Cum am devenit (in sfarsit) un om BOGAT

SUNT un om BOGAT ! Am dat de-o comoara! COMOARA COMORILOR !...

Pe bune! Si-acum sunt atat de bogat incat imi permit sa va imbogatesc si pe dumneavoastra! 
Asa ca ... luati de-aici (ca e destul ca sa v-ajunga la toti, neam de neamul domniilor voastre, in vecii vecilor - AMIN !) 

Dar... inainte de a va repezi " la placinte", este de datoria mea sa va atrag atentia ca este vorba de faptul ca M-AM IMBOGATIT ... LA CAP !...
Asta e ! 

Stiu ca multi or sa fie dezamagiti si-or sa ma-njure (oportunistii), ca ar fi vrut si ei, ceva palpabil - desigur, pe langa reteta succesului !
Alti multi, or sa se bucure: "Pfiu !... Am crezut ca chiar s-ambogatit, pe bune, dar... acu' m-am linistit (invidiosii)!
Unii or sa acceseze linkul oricum (curiosii).
Iar ultimii, cei mai putini, bazandu-se pe ceea ce-au mai citit pe acest blog, vor dori sa impartaseasca si ei aceeasi bucurie ca si mine ( PRIETENII ADEVARATI) !

O curiozitate: link-ul nu se deschide de la miezul noptii pana pe la orele 4 de dimineata (ora Romaniei), pentru revizie si mantenanta site - e lucratura serioasa, si e nevoie de curatenie, zilnic. Dar nu fiti suparati, ca va raman alte 20 de ore pe zi pentru ... IMBOGATIRE !

Ramane, deci, cum am stabilit - "Luati de-aici, ca e destul pentru toata lumea" :

http://digibuc.ro/proxy/?px=aHR0cDovL2RpZ2l0b29sLmRjLmJtbXMucm86ODg4MS9SLzJWMzdYOEFKSUZHVFRMVlI0S1RTU1lCQVhFWDRIWFZJNVhRU1AySjhWR0IySFlQUjQzLTAzNzE0P2Z1bmM9cmVzdWx0cy1qdW1wLWZ1bGwmYW1wO3NldF9lbnRyeT0wMDAwMDgmYW1wO3NldF9udW1iZXI9MDA3NDQ0JmFtcDtiYXNlPUdFTjAx

Pentru deschiderea "comorii" dati click pe simbolul PDF, si asteptati sa se incarce. 

Si asta e numai o parte (infima) a COMORII...
Pentru ca partea cea mai consistenta e aici:

http://ceicunoi.wordpress.com/2013/01/22/peste-3-milioane-de-pagini-scanate-de-carte-romaneasca-dacoromanica-ro-cea-mai-importanta-biblioteca-digitala-romaneasca-gratuita-pe-internet-edu15/

Si mai concret, aici: 

http://digibuc.ro/

Si daca nu v-a ajuns, stati ca va dau pana va satur :

http://totb.ro/100-de-site-uri-de-unde-se-pot-descarca-legal-si-gratuit-carti/

Va doresc: "Imbogatire grabnica si cu folos !..."

* Puteți prelua și transmite textul de față cu rugămintea de a preciza sursa și autorul. Vă mulțumesc pentru interes și înțelegere! Cu stimă - Remus Constantin Raclău * Dacă vreți să fiți informat în timp util atunci când apar postări noi pe acest blog, completați adresa dvs de e-mail în dreapta sus, în ferestruica ”Urmărește prin e-mail” și apoi dați click pe ”Submit”. Nimeni nu va vedea adresa dvs, ea fiind utilă doar robotului de pe Blogger, care va trimite automat o înștiințare pe adresa dvs de e-mail ori de câte ori apar postări noi. - Dacă credeți că merită, recomandați această lectură și prietenilor dumneavoastră, după binecunoscutul model: "CITEŞTE şi DĂ-L MAI DEPARTE"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu